Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΣΔΔ 2020

05.2.2020

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την οποία θα ακολουθήσει εκδήλωση του ΠΣΔΔ για την κοπή της πίτας για το νέο έτος.

   Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο ‘Myrtillo’ cafe-πολυχώρο (Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ) Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι)

Τα θέματα, τα οποία θα συζητηθούν είναι :

1. Έγκριση των νέων μελών του συλλόγου

2. Προϋπολογισμός και δράσεις για το 2020

3. Ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν στον κλάδο μας.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του ΠΣΔΔ. Φέτος, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να υπάρχουν 3 φλουριά, με πλούσια δώρα (1 για εκπαιδευτικές δράσεις αξίας 100 Ευρώ και 2 συνδρομές για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας) .

Τα δώρα θα δοθούν στα παρόντα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες των μελών του ΠΣΔΔ μπορούν να τακτοποιηθούν και κατά τη διάρκεια της ΓΣ.

Η παρουσία σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ είναι σημαντική και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά για τα θέματα που αφορούν στον κλάδο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Θ. ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                           Π. ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Σχόλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου για τη Δημιουργία ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ»
9 Απριλίου, 2025

Σχόλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου για τη Δημιουργία ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, αφού έλαβε υπόψη του τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των μελών του — τόσο κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής 6 Απριλίου όσο και μέσω της διαδικτυακής φόρμας υποβολής σχολίων για το Σχέδιο Νόμου — καθώς και τις επισημάνσεις του Νομικού Συμβούλου του, συνέταξε ενιαίο σχόλιο, το οποίο

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΣΔΔ
14 Μαρτίου, 2025

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΣΔΔ

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του 2025.  Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2025 και ώρα 09:00 στα γραφεία του συλλόγου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα πραγματοποιηθεί 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 και ώρα 09:00

13 Μαρτίου, 2025

Ζητείται εξωτερικός συνεργάτης  Διατροφολόγος

Ο Φορέας Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής “Ανοιχτή Αγκαλιά” αναζητά εξωτερικό συνεργάτη  Διατροφολόγο από τον Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2107726814-15 Αποστολή βιογραφικών  στο e-mail : [email protected]

Designed by porcupine colors | Developed by